Tuesday, 31 May 2011

eyeliner liquid tutorial.


Harap-harap tutorial ni membantu ya?  Oh ya, selamat mencuba ya gadis-gadis cantik semua!


1.fokus pada mata sahaja.



fokus pada mata sahaja


.fokus pada mata sahaja.

oke motif i letak pic2 nie mmg tak ada motif pape pn sebenar nyer.
saja nak tunjuk pakai liquid eyeliner.
lau p mana-mana tak sah tak pakai.
da jadi satoo kewajipan pulak.
opss..sebenar nyer i xde la pandai sangat pakai eyeliner nie.
but tak salah lau nak try kn.
time i pergi bengkel makeup artis anjuran jabatan kesetiausahaan
hari too ad la dia kasi tips2 nak pakai eyeliner nie.
salah satoo nyer jangan bernafas time tengah nx buat line eyeliner too
nanti tak betul-betul straight line yg kita buat too. oke..selamat mencuba.







2 comments:

  1. lah aku ingat kn kau yg wt tutor . ceh !

    ReplyDelete
  2. ak pn xberapa pro lagi nx buat tutor:p

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.