Wednesday, 8 June 2011

Tuesday,jom.



hari selasa. lps balik kls trus p butik pengantin tuk carix baju dinner n jalan2 bandar kuantan. tempat biasa. tempat paling dekat dari rumah. ya, tahu kuantan ada east cost mall tapi ia adalah tempat yang amat bosan, baik pergi jln2 malay town jer. duit ada tak ada. tapi jalan sekadar cuci mata pun okay la. lapar, pergi cari tempat makan paling jimat. nasi goreng pattaya! murah pun murah, sedap pun sedap.

dekat maghrib balik rumah ada la jugak beli barang dari kedai-agak-murah, baju n shawl ada RM 50 pun cukup la berlagak beli barang sikit. janji murah okay la tu. nak bermahal-mahal sekarang ni memang tak la. sekarang ni apa benda pun semua nak muraaah. ekonomi mulai merosot, harga gula dah naik. dan segalanya kini adalah tentang amalan jimat cermat sahaja. okaaay.





nie d big apple.singgah jugak la kejap d east cost mall nx beli big apple.
oke jom balik bye.



 

4 comments:

  1. cantiklah u.
    do visit my blog too. :)

    ReplyDelete
  2. daya: thanks dear:) u pn cantix. sure i will follow your blog:)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.