Sunday, 27 November 2011

Beautiful Day with Kira & Kemey

Sekarang  nak cakap pasal entry yg da berhari-hari berlalu. Maklumlah banyak giler kejadian-kejadian yang tak dapat nak cakap di blog sayang saya nie sebelum nie. Sekarang da free kat umah baru sempat nak citer and flash back balik.

***

Banyak betul benda bekejar-kejar dalam kepala sekarang ni. Sampai termimpi-mimpi sebab teruja gila. Tapi nampaknya segala perancangan dan impian itu harus ditekan butang "PAUSE" terlebih dahulu kerana final exam semakin lama semakin mendekat. Ha kalau macam tu pergi jauh-jauh sikit. Tolong jangan dekat. Okay sekarang jantung dah bergerak laju. Macam mana lah jantung tak laju, belajar tak khatam lagi tapi da nak final exam. haiihhh sabar jer la. Tapi sebelum exam saya sempat lagi hangout dengan budak satu rumah sewe. haha! Jenis dasar tak ada perasaan jugak nak final saya nie. Padahal esok pagi pukul 8.30 pagi da start final first paper shorhand pulak tu. subjek killer. Dalam kepala otak da macam-macam simbol aneh da belajar shorhand nie. Maklumlah belajar gurisan yang ntah pape. Macam tulisan purba pun ada aku rase.Dah Dah Dah cakap sal  shorthand sakit otak. Now cakap pasal hangout with Si Kira & Si Kemey yang beautiful-beautiful gurlz.

 
haa nie Si Kira Hasan.

 

 
nie pulak Si Kemey.

 

 
 
amboi Si Kira over nk kiss sape nth.haha
 
Cantik giler kan beg  lappy roxy nie.




 at book store.
haiih esk nk final tak de masa da nk baca buku annual 2011 nie.

 lawa seliper budak nie.



 comel giler budak nie kan.



 
ish maen snap jer Si Kira ni. I'm not ready yet la.

 
da da jom balik.
too da terang-terangan da tunjuk jalan keluar.
balik get ready for final esk..
daaa...





3 comments:

  1. f dot : thanks dear :)

    baby azmi : ko pun sweet pe fi :)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.